Hódi Pamela

Budapest - Hódi Pamela tabuk nélkül vallott arról hogyan változott meg a teste második gyermeke születése után. Számomra felfoghatatlan hogy egy nő hogyan nem érti azt meg hogy Berki Natasa Zselykének van egy édesanyja aki él.


Hodi Pamela Es Kislanya Nati Fashion Crown Jewelry Jewelry

Szbd Hódi Pamela és Berki Mazsi között eléggé elmérgesedett a viszony a férje Krisztián és exe közös gyereke Nati nevelése miatt.

. Hódi Pamela férje ma ebből él. Hódi Pamela és Berki Mazsi között igencsak elmérgesedett a viszony különösen Pamela és Berki Krisztián közös kislánya Nati nevelése miatt. Hódi Pamela nemrég Instagram-oldalán számolt be arról hogy nagypapája 80 éves lett.

Hódi Pamela és Berki Krisztián jó ideje a bíróságon háborúznak közös gyermekük felügyeleti jogáért és bár úgy tűnt csak a tárgyalóteremben folytatnak ölre menő vitákat egymással az édesanya kiteregette a szennyest Hajdú Péter Frizbi című műsorában. A Rák nagyobb összeghez jut a Bikát betegség dönti le a lábáról az Oroszlán szíve kollégája iránt gyúl lángra. Hódi Pamelával a mai napig üvöltözik a telefonban Berki Krisztián.

Hódi Pamela megkérte Berki Mazsit hogy kevesebbet posztoljon a lányáról válaszul lehülyézték Pamela nagyon berágott Mazsi legutóbbi húzása miatt. Az ügyben korábban született ítélet 50-50-ban biztosítja a szülőknek a láthatást mindez a két fél közötti jó kapcsolatra való tekintettel került bele akkoriban az ítéletbe. A celeb Lilu YouTube-csatornáján vallotta be a szülés után úgy eltorzult a teste hogy még párja Tóth Bence sem láthatta őt meztelenül.

Hódi Pamela a LifeTV vendége volt a Frizbiben és Hajdú Péternek mesélt arról hogy mennyire sok neki amit Mazsi csinál. Nála már biztosan átlépett egy határt de nem igazán tud mit tenni. Ausztriában egy amatőr csapatnál futballozik.

Hódi Pamela Tóth Bence futballista építőipar munka. Ez az ásványi anyag hiányzik a szervezetedből. 617k Followers 243 Following 4016 Posts - See Instagram photos and videos from Tóth-Hódi Pamela hodipamela_official.

Hajdú Péter Hódit Pamelát és Tóth Bencét is vendégül látta a Frizbiben melynek ideje alatt nem egyszer került szóba Berki Krisztián. Budapest Lezárult Tóth-Hódi Pamela és Berki Krisztián gyermekelhelyezési pere tudta meg a Blikk. A jeles nap alkalmából összeült a család és közös szórakozásba kezdtek.

Míg Hódi Pamela tudatosan nem posztol gyermekeiről a közösségi oldalaira és szeretné megóvni őket a nyilvánosságtól addig Mazsi rendszeresen posztolt a kis Natiról sőt egyszer úgy hivatkozott magára mint bónusz anyukára. Megemlékeztek az elmúlt időszakról beszélgettek sütöttek tortáztak minden ami szem-szájnak ingere. Hódi Pamela elmondta Berki még Tóth Bencére is rácsapja a telefont.

Az utóbb időben Mazsi főként a babájáról osztott meg tartalmakat és azt is megtudhattuk eddig miért nem láthattuk a gyermek arcát. és nem reagálok az engem ért vádakra egyébként vagy bántalmazásokra meg hazugságokra Pamela elmondta sokat beszélt erről a párjával és úgy döntöttek nem. A felek korábban peren kívül próbáltak megegyezni közös lányuk Natasa Zselyke elhelyezéséről ám a megállapodás aláírása után Berki meggondolta magát s nem egyezett meg az exével.

Nem hagyott fel a focizással de ma már csak hobbiszinten rúgja a bőrt. Hiába tartották nagy tehetségnek 2020-ban búcsút intett a profi ligának. Úgy tűnik Mazsiban sok minden megváltozott a kislánya Emma születése óta sőt most nyilvánosan bocsánatot kért Pamelától.

A Blikk információi szerint lezárult Tóth-Hódi Pamela és Berki Krisztián gyermekelhelyezési pere. Pamela ezt nem tűrte és többször is keményen kritizálta Mazsit Instragramon. Hódi Pamela elmondta Berki még Tóth Bencére is rácsapja a telefont.


Forras Hodi Pamela Instagram


Meno Mama Hodi Pamela Az Ev Anyukaja A Joy Olvasoi Szerint Nezd Meg A Nyertes Fotot Photo Instagram Photography Style


Pin By Vaida Edina On Hodi Pamela Outfits Pamela


Image Result For Hodi Pamela Pamela Image


Pin By Benko Alexandra On Hodi Pamela Skinny Skinny Jeans Cute


Hatalmas Melleket Mutatott Elo Adasban Hodi Pamela Trending Summer Pamela


Eleg Kemeny Menet Volt Nem Volt Mas Valasztasa A Jarvany Kellos Kozepen Koltozott El Hodi Pamela Blikk Hu


Hodi Pamela Egy Rejtelyes Ferfirol Posztolt


Kulonleges Helyre Utazott Hodi Pamela Karacsony Idejere Nem Megszokott A Magyar Hiressegek Koreben Hogy A Teli Honapokban Hi Hoop Earrings Jewelry Earrings


Hodi Pamela Akkor Es Most Bodycon Dress Fashion Dresses


Rosa Wx On Instagram Couple Photos Instagram Rosa


Hodi Pamela Pamela Instagram


Hodi Pamela Dresses Long Sleeve Dress Bridesmaid Dresses


Hodi Pamela One Shoulder Formal Dress Fashion Formal Dresses


Pin On Hodi Pamela


Hodi Pamela Fashion Style Girl


Alomszep Foton Tundokol Hodi Pamela Fall Clothes


Ez Pami Kedvenc Furdorucija Iden Amit Meg Azsiaba Is Magaval Vitt Szerezd Be Te Is Kedvenc Bikinidet Az Origami Napok High Neck Bikinis Swimwear Fashion


Image Result For Hodi Pamela Pamela Stationary Bike Gym

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel